Iznimno smo ponosni što na je Einhell Hrvatska partner te smo u suradnji s njima sve električne alate u Radioni SKATT opremili iz njihovog asortimana.

Suradnja nije došla slučajno, nakon dugo godina korištenja raznih alata, pričajući s mnogim stručnjacima iz područja proizvodnje alata ali i svakodnevnim profesionalnim korisnicima zaključak je bio jedinstven. Nova serija Einhell proizvoda nudi najbolji omjer kvalitete i cijene te su se pokazali kao pouzdan alat i za profesionalne korisnike.

Najveća prednost Einhell sustava je kvalitetni baterijski sustav koji je razvijen za njihove alate pod imenom Einhell Power X-Change sistem.

Einhell Power X-Change

Einhell PXC sistem uključuje preko 100 alata i uređaja koji se mogu koristiti s istim baterijama. Osim što Vam pruža veliku fleksibilnost omogućuje Vam i znatne uštede jer kroz godine ne morate dodatno ulagati u daljnje baterijske sustave.

Einhell PXC je među rijetkim sustavima na tržištu čak i među renomiranim brendovima koji uključuje dualan sustav kontrole baterije. Svi parametri baterije (napunjenost, temperatura, napon) su kontrolirani od strane alata ali i od strane same baterije te je mogućnost od pregrijavanja baterije znatno smanjena.

Kvalitetna 18V Lithium baterija garantira isti isporučeni napon od početka do kraja njenog korištenja. Za uređaje koji zahtijevaju dodatnu snagu poput pile za drvo ili kosilice za travnjake je razvijen sustav gdje se spoje dvije baterije te time dobije 36V!

Ako i dalje niste uvjereni prije kupnje možete doći u radionu testirati alate ili ih unajmiti kroz našu uslugu NAJAM ALATA te se uvjeriti sami.

Više o samoj Einhell Power X-Change tehnologiji doznajte na službenim stranicama: Einhell PXC

Categories: Novosti

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.