Pogledajte video i doznajte kako izraditi svoju ILLY lampu.
Ako nemate vremena, materijala ili mogućnosti za izraditi si sami kontaktirajte nas ih možemo mi izraditi za vas.

Ispod videa možete pročitati detaljan opis lampe!

 

 

Illy industrijski reflektor – lampa je namijenjena za unutarnje direktno ili indirektno osvjetljenje.  
Odlično je rasvjetno tijelo za urede, kafiće ili dnevne boravke koji žele dodati malo osobnosti prostoru. Zahvaljujući kućištu od aluminija nema opasnosti od pregrijavanja. 
Pogodna je za postavljanje na zidove, plafon ili na stalke.

Sama Illy limenka kao i neki drugi dijelovi su od recikliranih materijala i na kraju životnog vijeka ih je moguće opet reciklirati kao sirovine što ju čini ekološki održivim proizvodom. Svaka limenka nije savršena već je ponekad prisutno neko udubljenje nastalo u procesu eksploatacije prije nego je otkupljena. Nesavršenosti su ono što svaku čini jedinstvenom ali ako ju naručite detaljno emo fotografirati lampu i poslati Vam fotografije da ju odobrite prije kupnje. Naknadnu reklamaciju ne prihvaćamo.

Drveni stalak je originalni BOSCH BS180H geodetski stalak prvi put upogonjen upravo za  potrebe ovog projekta te je jako rijedak za pronaći u ovako dobrom stanju.

Grlo je E27 (“standardno” debelo grlo) te kao i pletena žica su od IKEA “SEKONDO” seta tj. imaju CE certifikat. Osik što grlo iz seta savršeno pristaje u unutrašnjost lampe pletena tkanina u crvenoj boji koja obuhvaća žicu daje lijepi retro naglasak cijelom proizvodu.
Na fotografiji je korištena IKEA LEDARE žarulja od 1000 lm – 11W što je i moja preporuka.
Moguće je ugraditi i duplo snažniju žarulju.
Ako kupujete od nas Illy lampu samu lampu dostavljamo bez žarulje kako bi si svaki kupac mogao ugraditi točno žarulju inteziteta i boje koju želi.

Ako imate dodatnih pitanja vezano za izradu ili kupnju slobodno nas kontaktirajte!

Categories: Youtube

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.