Sale!

Einhell akumulatorska bušilica TC-CD 18/35 Li (1×1,5 Ah)

kn599.00 kn399.90

Einhell akumulatorska bušilica TC-CD 18/35 Li je član inovativne Power X-Change obitelji te u paketu dolaze bušilica, kovčeg, punjač i 18/35 akumulatorska baterija.

Description

Opis proizvoda

Einhell akumulatorska bušilica TC-CD 18/35 Li (1x 1,5 Ah) popularna je pomoć za sve poslove u kući, radionici ili garaži i član je inovativne Power X-Change obitelji. PXC punjive baterije mogu se koristiti na svim uređajima iz vrta i raspona alata iz serije inovativnih litij-ionskih sustava. Za snažno bušenje i odvijanje s fleksibilnošću i bez potrebe za mrežnom utičnicom, litij-ionska tehnologija s nultim samopražnjenjem znači da je aku bušilica spremna za djelovanje u svakom trenutku. Sa zakretnim momentom od 35 Nm i 21 stupnjem zakretnih momenata, elektronička kontrola brzine osigurava prilagođavanje alata određenom materijalu i primjeni. Glava bušilice (10 mm) omogućava da se odgovarajući pribor postavi samo uvijanjem zgloba. Za optimalan rad u tamnim ili teško dostupnim područjima također postoji LED svjetlo, koje pruža savršenu vidljivost radnog prostora u svakom trenutku. Ugodan rad osigurava ergonomski dizajn i mekani rukohvat koji su dizajnirani za vrlo jednostavno rukovanje i čvrsto i sigurno prianjanje. Uz jednu 1,5 Ah PXC punjivu bateriju i 1-satni punjač, proizvod se isporučuje u praktičnom transportnom kovčegu.
Dodatne funkcije:
 • Član Power X-Change obitelji
 • Elektronska kontrola brzine ovisno o materijalu i primjeni
 • Uvijek spremna za korištenje-zahvaljujući litium-ionskoj tehnologiji bez samopražnjenja
 • LED svjetlo za optimalan rad u tamnim područjima
 • Izuzetno jednostavan rad s ergonomskim dizajnom i mekanim rukohvatom
 • Isporučuje se s jednom 1,5 Ah baterijom i 1 h punjačem
 • Isporučuje se u praktičnoj kartonskoj kutiji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Einhell akumulatorska bušilica TC-CD 18/35 Li (1×1,5 Ah)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…

 • Električni alati

  Einhell TE-CI 18 Li Bl solo odvijač

  Einhell akumulatorski odvijač TE-CL 18 Li Bl je najjači odvijač dostupan od ovog proizvođača i jedan od najkvalitetnijih akumulatorskih odvijača na tržištu te kategorije.

  Lagano rukovanje, mala težina (1,07 kg) i velika snaga (180 Nm!) čine ovaj odvijač zahvalan i pouzdan alat za dugotrajno rukovanje čak i prilikom zahtjevnih poslova.